Besøkte flystasjonen for første gang: – En imponerende jobb

En stolt forsvarsminister Odd Roger Enoksen fulgte ansatte i hælene da han fikk en eksklusiv omvisning i den midlertidige hangaren for de nye overvåkingsflyene på Evenes flystasjon.

KAMPBASEN: Sjef for 133 luftving på Evenes i Nordland, oberst Eirik Guldvog (t.v.), forsvarsminister Odd Roger Enoksen og avdelingsdirektør i Forsvarsbygg, Vigdis By Kampenes, i den nye midlertidige P-8-hangaren på Evenes flystasjon.  Foto: Håkon Wikan

nyheter>>

Et stort antall mennesker var med da den ferske forsvarsministeren, andværing Odd Roger Enoksen, avla Evenes flystasjon et besøk torsdag ettermiddag. Tidligere på dagen besøkte han Hæren og soldater fra Tillitsvalgtordningen i Forsvaret på Bardufoss, samt kommandoplassen til Brigade Nord, som gjennomfører øvelse Rein 2.

Fra Bardufoss til Evenes gikk det i NH90-helikopter, som et middelstungt tomotors militært helikopter. Enoksen beskriver helikopterturen som en «stor opplevelse».