Tannhelsesenter kåret til Nordens beste klinikk: – Det er en ære

Harstad tannhelsesenter vant denne uken prisen for Nordens beste klinikk i oktober, og slo dermed hundrevis av klinikker.

VINNERE: Ansatte ved Harstad tannhelsesenter: Tannhelsesekretær Merete Vollstad Moe (t.v.), tannhelsesekretær Nancy Vollstad, tannpleier Janne Cecilie Igeland, tannlege Christine Jarling, Helen Hoel Heide, daglig leder May-Elin Balk Thomassen, tannlege Eva-Britta Thode Hansen og resepsjonist Ann Kristin Brinchmann.  Foto: Kristin Axelsen Kildal

nyheter>>

Det er pasienter selv som har kåret Harstad tannhelsesenter til månedens klinikk i oktober. Det skriver Dental Media på sin Facebook-side.

«Teamet hos Harstad Tannhelsesenter setter deres pasienter høyt og vil gi dem en best mulig opplevelse under hele behandlingen. Derfor blir det satt av god tid til den innledende dialogen. At pasientene føler at de har kontroll og kan si ifra av og til – det er en meget viktig faktor, som baner vei for arbeidet på klinikken. Sist, men ikke minst, så er samspillet mellom kollegaene også et viktig fokusområde, som danner fundamentet for at pasientene får et best mulig behandlingsforløp.»