Skjalg (28) gjenvalgt til sentralstyre i regjeringspartiets ungdomsorganisasjon

Evenesværing Skjalg Hamnes (28) ble under Senterungdommens 72. landsmøte lørdag gjenvalgt som 2. styremedlem i Senterungdommens sentralstyre.

Under landsmøtet til Senterungdommen ble Skjalg Hamnes gjenvalgt i sentralstyret.  Foto: Oda Alise Hansen

nyheter>>

Senterungdommen, Senterpartiets ungdomsorganisasjon, arrangerte landsmøtet forrige helg på Gardermoen i Ullensaker. Hamnes har sittet i sentralstyret i til Senterungdommen de siste to årene og var på forhånd innstilt av valgkomiteen til gjenvalg til nok et år. Lørdag fikk han fornyet tillit av landsmøtet.

– Jeg er svært takknemlig over den tilliten landsmøtet har gitt meg. Det er virkelig en stor glede og ære å kunne få sitte i sentralstyret til en organisasjon med så mange dyktige ungdommer, sier Hamnes i en pressemelding.