Sentral figur i Bodø/Glimts suksess hentes til lokal konferanse om småbyer som vil bli større

Harstadkonferansen har signert Bodø/Glimts mentale trener Bjørnar Mannsverk til konferansen.

Bjørnar Mannsverk og Glimt-spiller Ulrik Saltnes å Aspmyra i Bodø.  Foto: Privat

nyheter>>

– Vi har sett Bodø/Glimts fremragende resultater og merket oss at mange peker på mentaltrener, Bjørn Mannsverk, som en av årsakene til suksessen. Han har vært med siden Glimt rykket ned til nivå to i norsk fotball i 2016 og fram til de tok sølv i Tippeligaen i 2019, og første gull til Nord-Norge på høyeste nivå i Norge i 2020, uttaler Karl-Erik Arnesen som leder Harstad profileringspool sin programkomité for Harstad-konferansen, samt Linn Hvattum, Trine Solheim og Rolf Olsen i en pressemelding.

Bjørn Mannsverk har blant annet vært jagerpilot i en årrekke.   Foto: Privat

I høst knuste Glimt storklubben Roma på Aspmyra og fikk et meget sterkt uavgjortresultat med seg fra Roma.