Mann spurte 7. klassinger om de hadde hatt sex: – Foreldre må være oppmerksomme og vite at dette skjer

Over flere måneder skal en voksen mann ha kommet med seksuelle tilnærminger til 7. klasseelever i Sortland via Snapchat. Mannen er politianmeldt og politiet etterforsker saken.

Torill Monsen-Abelseth, FAU-leder ved Sigerfjord barneskole, sier til VOL at de har bedt politiet om å ha en forebyggende prat med både dem og barna, men at det så langt ikke har skjedd. FOTO: MARIUS BIRKELAND 

nyheter>>

Vol.no: Vedkommende skal blant annet ha spurt om elevene har hatt sex før, og spurt om å få nakenbilder i bytte mot alkohol.

– I slutten av september oppdaget vi at det var kommet inn en navngitt, voksen mann i en Snapchat-gruppe som elevene i 7. klasse har. Jeg ble også kontaktet av en annen bekymret mor som hadde oppdaget det samme, sier Torill Monsen-Abelseth, FAU-leder ved Sigerfjord skole.