Tror isaktiviteter vil skyte i været: – Vi forventer stor pågang

Hos XXL på Sjøkanten senter går skøytene unna i en fei. Salgsleder Katherine Razumovskaya spår at salget av skøyter vil skape ytterligere interesse nå som Harstad har fått ny skøyteisbane midt i sentrum.

SKØYTE-DILLA: Det går mye i salg av skøyter og sliping om dagen for salgsleder Katherine Razumovskaya og medarbeider Matheo Pedersen i XXL. De gleder seg over at Harstad har fått skøytebane i sentrum, som er både for store og små.  Foto: Håkon Wikan

nyheter>>

– Vi forventer stor pågang, og vi gleder oss til å ta imot kunder som kanskje skal kjøpe skøyter for første gang, sier Razumovskaya, salgsleder for sport, løp & trening i XXL.

Ifølge salgslederen har XXL-butikken opplevd en økende interesse rundt sporten de senere år, ikke bare blant voksne, men også barn.