Endelig! Ole Gunnar inntar storsalen

Ole Gunnar, man trenger ikke si stort mer, så vet stort sett alle her i byen hvem det er snakk om.

STILL GOING STRONG: Her fra en 60-tallsafteni Nordic Hall, for noen år siden.  Foto: John Henry Storhaug

nyheter>>

Mannen er på grensen til å være en legende i egen by. For mange lett gjenkjennelig der han kommer gående i fint driv gjennom en av byens gater, og ofte med en handlepose i ene hånden. Og i denne ligger som oftest noen eksemplarer av hans til enhver tid siste CD-utgivelse. Bare sånn i tilfelle han skulle møte kjentfolk som ikke har fått den enda.

Gitarist, filminteressert, tennisspiller og glad i sjakk

Ole Gunnar Nilssen er ikke som alle andre med lidenskaper i livet. Han har ikke bare en lidenskap, han har fylt på med flere. Det var vel ikke noen som tilbrakte mer tid på den gamle tennisbanen ved stadion, de siste årene denne eksisterte.