Flytter til Harstad for å bli butikksjef i kjedens nye satsing

Lofotkvinnen Barbro Agersborg kunne ikke si nei da hun ble utfordret til å flytte fra Bodø til Harstad for å bli butikksjef for Kvik. Torsdag åpnes butikken i renoverte lokaler.

KLAR: Butikksjef Barbro Agersborg gleder seg til å drive den danske kjøkkenkjedens nyeste satsing i Harstad, og er ikke bekymret for konkurransesituasjonen.  Foto: Håkon Wikan

nyheter>>

Agersborg flyttet til Harstad 1. oktober, og har siden da strengt tatt bodd i Kvik-butikken, som holder til i Sjøgata 3 i Harstad sentrum. For lofotkvinnen har det resultert i lange dager, da det er mye som skal være klart til den store åpningsdagen.

– Her har det vært, og er fortsatt, stor aktivitet. Elektrikerne har gjort en kjempejobb. De har lagt minst en kilometer med ledninger. Snekkerteamet har malt, lagt gulv og satt opp vegger. Montørteam fra Danmark har satt opp kjøkken- og baderomsinnredning. Designteam, som også er fra Danmark, har bestemt hvor ting skal være plassert i lokalet. Det har vært mange folk i sving, sier hun.