Spilte inn ny plate i legende-studio

28. januar er Madrugadas nye album ute på markedet.

Madrugada kommer ut med nytt album i januar, knappe to år etter at innspillingen startet i Los Angeles.   Foto: Knut Aaserud, Warner Music Norway

nyheter>>

Madrugadas nye album, «Chimes at Midnight», er spilt inn i studioet Sunset Sound. Det er ikke hvilket som helst studio Madrugada har spilt inn album. Legender som Led Zeppelin, Fleetwood Mac, The Doors og Rolling Stones har tidligere spilt inn sine album der, melder Warner Music Norway i en pressemelding.

Warner Music Norway skriver at det var etter jubileumsturneen i forbindelse med at det var 20 år siden utgivelsen av debutalbumet «Industrial Silence» i 2019 at de tre gjenlevende medlemmene av Madrugada ble enige om at de ønsket å spille flere konserter, og ble enige om at det dermed måtte lages ny musikk.