Kanskje kommer kongen

- Om kongen kommer til byen, så vil han få se byen fra sin beste side.

KONGE-SØKNAD: Ordfører Kari-Anne Opsal satte sitt navnetrekk på den formelle søknaden til Norges Skiforbund om å ha kong Harald til stede under NM i Kilbotn. Fra venstre: Hovedleder under NM, Ole T. Andreassen, ordfører Kari-Anne Opsal, leder i Medkila Skilag Jon-Arne Torbergsen og kommunaldirektør Hugo Thode Hansen. Foto: Ivar Hjelvik  Foto: Ivar Hjelvik

nyheter>>

Det sier ordfører Kari-Anne Opsal om det som beskrives som kommende vinters aller største hendelse i Harstad, nemlig NM på Ski – del 1. Sammen med arrangementets hovedleder, Ole T. Andreassen og leder av Medkila Skilag, Jon Arne Torbergsen, var det duket for å underskrive en storslagen søknad fredag formiddag. Da var trioen samlet med formål om å få av gårde en formell forespørsel om å ha kongen på tribunen når de norske langrennsstjernene konkurrerer om norske mesterskap.

– Dette blir et forhåndsvarsel om hvor stort dette kommer til å bli. Kongen kan komme. Vi inviterer, sier Opsal om ønsket om å ha kong Harald på plass for å overvære vinterens nasjonale langrennsfest i lokale skiløyper.