Harstads nye orkesterplass

På Pynten ytterst på Holstneset bygges nå 70 nye leiligheter.

Pynten: Bygningsarbeidet er gått i gang, her kommer boligblokken som skal stå ferdig ved årsskiftet 2022  Foto: Morten Hagen

nyheter>>

Consto er ferdig med å bygge to etasjer med parkeringshus, nå blir de siste elementene med hulldekke heist på plass. Disse skal danne gulvet til leilighetene i første etasje. Neste uke starter byggingen av den bærende stålkonstruksjonen. Det skal bygges syv boligetasjer til i høyden. Tempoet er høyt. Det spretter opp en etasje hver andre uke fremover.

– Vi skal etter planen nå toppetasjen før årsskiftet. Parallelt med dette starter også lukking av bygget fra november måned. Vi ligger litt foran skjema og det kan være greit og ha litt å gå på, sier Rune Sjøstrand i Consto.