Kamp om å få tak i sesongarbeidere: – Vi har måttet kontaktet bemanningsbyrå

Dekkskiftesesongen kommer alltid like brått på, da gjelder det å være klar.

Harstad Dekksenter: – Vi måtte kontaktet bemanningsbyrå for første gang, for å få tak i så mange sesongarbeidere som vi trenger, sier Andre Markussen.  Foto: Morten Hagen

nyheter>>

Harstad Dekksenter startet tidlig med vinterforberedelser, de har hentet inn ti sesongarbeidere som er klar for et par hektiske måneder. Det vil si at den lokaleide bedriften får en økning i arbeidstokken sin med 125 prosent i dekkskiftesesongen.

– Vi har måttet kontaktet bemanningsbyrå for første gang, for å få tak i så mange sesongarbeidere. Det har gått veldig fint, flere av de som kommer er sesongarbeidere vi har hatt hos oss i en årrekke. De kjenner oss godt og vet hva de kommer til, sier Andre Markussen hos Harstad Dekksenter.