Rykker opp og blir sjef for hele bedriften

Ann Elin Hansen er tilsatt som daglig leder i Sør-Troms HMS-tjeneste på fast basis.

NY JOBB: Ann Elin Hansen er ny sjef ved Sør-TromsHMS-tjeneste.  Foto: Frank R. Roksoy

nyheter>>

Hansen har jobbet som bedriftssykepleier siden 2010. Hun har vært konstituert daglig leder siden høsten 2020, og har nå rent formelt overtatt rollen.

– Vi har utvidet vårt geografiske nedslagsfelt de senere år, og står nå også foran spennende tider der vi ser på utvikling av tjenestetilbud, forpliktende samarbeid med lokale aktører og generell utvikling av bedrift og bransje. Vi er helt sikker på at vi har fått rett kvinne på plass i lederstolen, og vi gleder oss til hva Ann Elin og de øvrige ansatte klarer å skape av verdi for både stiftelsen, kundene og Harstad-regionen, skriver styret i bedriften i en pressemelding torsdag.