Måtte stenge fiskefabrikk da over halvparten av staben testet positivt: – Vi har tapt 1,5 millioner kroner

Breivoll Marine Produkter var nødt å stenge ned produksjonen etter at det lørdag og søndag ble bekreftet at flere av de ansatte har korona.

HÅPER PÅ NORMALSITUASJON: Ole Aksel Johansen (innfelt) ved Breivoll Marine Produkter har måttet stenge bedriften som følge at flere av de ansatte har testet positivt på korona. Foto: Øivind Arvola/Google Maps 

nyheter>>

Produksjonen ved fiskefabrikken på Breivoll i Ibestad har vært stoppet helt opp siden mandag. Det er torsdag kveld totalt 13 smittede i utbruddet ved Breivoll Marine Produkter.

– Vi var nødt til å stenge ettersom vi har ikke nok folk til å drifte fabrikken. Vi håper vi er i gang med oppstart fra mandag, men alt beror på hvor mange tester som viser seg å være negative. Jeg håper vi får svar på testene enten i kveld eller morgen, sier daglig leder Ole Aksel Johansen torsdag.