Veiprosjektet S1 Kanebogen – Margrethe Jørgensens vei er lyst ut: – Vil gjøre Harstad enda tryggere

Spaden settes i jorda rett over nyåret, opplyser Statens vegvesen.

– Gladest er jeg på vegne av de myke trafikantene, sier ordfører Kari-Anne Opsal.   Foto: Frank R. Roksøy (arkiv)

nyheter>>

– Vi forventer spadestikk like over nyåret, og estimert byggetid på cirka fire år. Gjennomføring av prosjektet er en del av forhandlingene, så her kan tilbyderne komme opp med raskere løsninger for gjennomføring, sier prosjektleder i Statens vegvesen, Geir Hartz Jørgensen, i en pressemelding.

Prosjektet S1 Kanebogen-Margarethe Jørgensens vei er en del av Bypakke Harstad i Troms og Finnmark fylke. Prosjektet er en videreføring av arbeidene med utbedring av innfarts åra langs Rv. 83 til Harstad, mellom Kanebogen og Seljestad. Parsellens lengde er 2,2 km.