Initiativrik dyreelsker arrangerer gjeterhundprøver:

– Første gang vi arrangerer en slik distriktsprøve på Grøtavær

Siste helga av juli avholder Ytre-Grytøy geit og sau gjeterhundprøver.

GJETERHUNDPRØVE: – Det er viktig med godkjent gjeterhund. Deltakere og skuelystne får god plass på og rundt marka til Tobias Heimtun, sier initiativtaker Linda Selnes-Lind.  Foto: Tormod Ivar Kjelseth

nyheter>>

Det er gjeterhundprøver i kategoriene 1, 2 og 3 som avholdes 31. juli og 1. august på marka til bonde Tobias Heimtun. Marka består av deler av den tidligere skytebanen til Sjøforsvaret, og som ligger vest for fotballbanen på Bringevollen på Grøtavær.

– Det er første gang vi arrangerer en slik distriktsprøve på Grøtavær. Og vi er fire-fem medlemmer i Grøtavær geit og sau, sier initiativtaker Linda Selnes-Lind.