Senterpartitopp på harstadbesøk: Sandra Borch i Sæteråsen

Sp-politikere var mandag på bedriftsbesøk i Sæteråsen. – Vi ønsker at det skal være bedre tilrettelagt for privatpersoner slik at nye næringer lettere får slippe til og kan vokse, sier de.

Stallen: Birger Holand, Espen Ludviksen, Sandra Borch, Ivar B. Prestbakmo, Anne-Rebekka Kulseng-Hansen og Ellen Slettmo.   Foto: Maiken Helene Bergsmo

nyheter>>

Stortingsrepresentant Sandra Borch, nestleder i partiet Ivar B. Prestbakmo, varaordfører og styremedlem i Harstad Senterparti, Espen Ludviksen, og varaordfører i Kvæfjord, Birger Holand, på besøk hos Anne-Rebekka Kulseng-Hansen.

Bedriftsbesøket var viktig for politikerne for å kjenne på temperaturen ute i de lokale bedriftene. Det ble omvisning i Kulseng-Hansen sine lokaler i forbindelse med hestesenteret hun driver, og videre skogsbrukdriften.