Strengt krav fører til at Geir-Olav må ansette 28 nye: – Håper vi finner de rette personene

For å håndtere kravet Forsvaret setter til at rullebanen skal være snøfri, må Avinor anstille seg nesten en dobling av antall ansatte.

PROSESS: Geir-Olav Skogstad, lufthavnsjef ved Harstad/Narvik lufthavn, Evenes, skal i tiden som kommer ansette 28 nye.  Foto: Per Jan Pedersen (arkiv)

nyheter>>

Lufthavnsjef på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes, Geir-Olav Skogstad, må de kommende månedene ansette 28 nye arbeidere. Årsaken er at kravet fra Forsvaret er en helt snøfri rullebane når P-8 Poseidon og F-35 ankommer.

3 av de 28 nye stillingene er 100 prosents-stillinger. De resterende 25 stillingene er også 100 prosents-stillinger, men gjelder kun i vintersesongen. De nye ansatte må ifølge Skogstad være på plass før kommende vinter.