Julian fikk pris for å ha skaffet arbeidsplasser til kommunen

Kvæfjord kommunes næringslivspris for 2020 ble tildelte Julian Markus Solnes med sine bedrifter Solnes Multiservice (ENK) og Solnes Maskin AS for fremragende gründervirksomhet og etablering av lokale arbeidsplasser.

Forslagsstiller: En av forslagsstillerne var Anne-Lise Strand Meyer her til høyre på bildet til venstre Jan-Kristian Johnsen Fjellsaune som er ansatt i firmaet og Julian Solnes.  Foto: Bengt Simonsen

nyheter>>

– Næringslivsprisen prisen er viktig for den skal stimulere det lokale næringslivet, og vise at vi setter prise på bedriftene som gjør en innsats for å få arbeidsplasser og ikke minst utvikling til kommunen, sier ordfører Torbjørn Larsen.

– En sånn bedrift er nettopp Solnes Multiservice (ENK) og Solnes Maskin AS, og derfor får de årets pris, sier han.