Fikk lys idé etter mørk koronastart på året - snart åpner Sissel en nettversjon av bruktbutikken

Koronautbruddet i januar førte til at knapt noen turte å sette en fot innenfor butikklokalene til Sissel Sandberg-Pedersen. Hun begynte å lete etter en utvei, og fant den på internett.

TENKER NYTT:  Sissel Sandberg-Pedersen tenker nytt om hvordan hun skal selge brukte ting.   Foto: Thor Anders Angelsen

nyheter>>

Da Fru Pigalopps Skattkammer åpnet dørene i oktober 2020, fikk butikken en pangstart. I slutten av november kunne innehaver Sissel Sandberg-Pedersen fortellet at de «solgte som bare rakker'n». Rett over nyttår kom imidlertid meldingen om 17. smittede og delvis nedstengning av Harstad-samfunnet etter et koronautbrudd på utestedet Verftet i romjula.

Da de labre besøkstallene fra januar fortsatte inn i i februar, begynte det å se mørkt ut for den vesle bruktbutikken på Seljestadveien. Kun måneder etter oppstarten i oktober måtte Sandberg-Pedersen tenke nytt.