Suksessbedrift henter forsterkninger:

Ingvild (24) fra Tromsø tok jobben i Harstad: - Deilig å komme sør for Gratangsfjellet og se at det var grønt

Harstad-bedriften Bara Sportswear har forsterket laget med tromsøværingen Ingvild Schwenke (24) og Håvard Skaslien (33).

NYANSETTELSER: Ingvild Margrethe Schwenke og Håvard Skaslien er nyeste tilskudd til BARA Sportswear i Harstad.   Foto: Lisa Skaar Næss

nyheter>>

Nettbutikken Bara Sportswear har hovedkontor i Harstad og teller med de to siste tilskuddene åtte ansatte. I fjor omsatte Bara for 33 millioner kroner. I år forventer bedriften å selge klær for 70 millioner kroner, på det norske og internasjonale markedet.

Ingvild Schwenke er nyutdannet jurist fra Universitetet i Tromsø. Etter først å ha jobbet deltid for Bara siden mars i fjor, fikk hun heltidsstilling ved hovedkontoret i Harstad. For vel en uke siden kjørte hun flyttelasset sørover fra Nordens Paris til Vågsfjordens perle.