Camilla og Trym ønsker å skape kafékultur i Lødingen. – Vi vil lage liv i sentrum igjen

I slutten av mai åpner de Lødingen Brygge, og håper på mer liv i sentrum.

Kokk Trym Kleppe og prosjektleder Camilla Kjellbergvik satser på å få ungdom, voksne og eldre til å ta i bruk kafeen på nye Lødingen Brygge, som åpner i lokalene til Brygga Hotell.   Foto: Kristine Lindebø

nyheter>>

– Vi savner å ha en kafé å gå til, og ønsker å lage en avslappa atmosfære, sier Camilla Kjellbergvik.

Hun sitter sammen med kollega Trym Kleppe i den største leiligheta i det som tidligere het Brygga Hotell, nesten helt nede på bryggekanten, midt i Lødingen sentrum. Hotellet har hatt flere eiere og drivere de siste årene. Nå er konseptet omgjort og modernisert, og Camilla og Trym har kommet til Lødingen for å ta over drifta – Camilla som prosjektleder og Trym som kokk og «kjøkkenansvarlig potet», som han selv kaller seg.