Trine-Lise fra Harstad ble lei av å ta bilder, og begynte isteden å fly. Fredag gikk hun til topps i internasjonal fotokonkurranse

Interessen for å ta bilder ble liggende igjen på bagasjebåndet da Trine-Lise Henriksen begynte som kabinpersonale hos Norwegian.

TIL TOPPS: Trine-Lise Henriksen fra Harstad ble gullvinner i internasjonal fotokonkurranse.   Foto: Privat

nyheter>>

Men fotolidenskapen ble vekket til live igjen etter vel fire år med jobb i lufta. Så mye liv ble pustet inn i interessen at hun nå, med egne ord, bruker «insane mye tid» på foto.

– Jeg begynte å ta fotografering opp igjen mens jeg jobbet for Norwegian. Da falt jeg tilfeldig inn på nyfødtfotografering. Nivået var lavere i Norge enn internasjonalt, så fant jeg ut at her har jeg en gyllen mulighet til å gjøre det bra om jeg er villig til å investere tid i det. Det har jeg gjort de fem siste årene, forteller Henriksen.