Kjemper om pris med elevprosjekt om fargebruk og humør: – Harstad bør bli en mer fargerik by

– Kanskje Harstad bør få en egen plan for farger i byutviklingen, skriver heggen-elevene i sin prosjektoppgave.

Farger i byen.   Foto: Marie Øvrum

nyheter>>

Harstad Tidende har tidligere skrevet at tre elevprosjekter fra Heggen kjemper om å vinne den nasjonale forskningskonkurransen «Holbergprisen i skolen». Her er et av prosjektene som 12. mai kan vinne prisen – og opptil 30.000 kroner:


Elever ved Heggen kan vinne nasjonal pris og tusenvis av kroner med sine prosjekter: – Strevsomt, men verdt det

Blant bidrag fra 20 skoler landet over kjemper tre elevprosjekter fra Heggen om å vinne den nasjonale forskningskonkurransen «Holbergprisen i skolen».


Elevprosjektet med tittelen "Fargebruken i byutvikling" er skrevet av Beza Hailegabriel Worku, Maria Agersborg Johansen og Marte Agersborg Johansen. I sitt forskningsprosjektet undersøker de Harstads planer for fargevalg i byen og på hvilken måte byplanen er knyttet til innbyggernes folkehelse.