Fire menn med to harstadværinger i front satser tungt på nettbutikk

Rolf Arnold Aronsen og Ole Christian Hagen fra Harstad har sammen med to medstudenter lansert nettbutikken sjakkgutta.com. Prosjektet har bakgrunn i den økende interessen i Norge for sjakk.

OPTIMISTISKE: Ole Christian Hagen (t.v.), Amel Blazevic, Tallak Brekke og Rolf Arnold Aronsen har tro på at sjakkgutta.com blir stort.  Foto: Privat

nyheter>>

Bak prosjektet står Rolf Arnold Aronsen, Ole Christian Hagen, Tallak Brekke og Amel Blazevic. Ideen til prosjektet startet da de fire kameratene begynte på markedsføring og salgsledelse på Høyskolen Kristiania i Oslo.

– Til nå har vi hatt en del salg selv om vi ikke har hatt offisiell lansering av nettsiden. Etter hvert skal vi markedsføre i stor skala for å skape ytterligere interesse, sier en engasjert Rolf Arnold Aronsen.