Stenger ned turistinformasjonen i sommer

Andøy Reiseliv vurderer sammenslåing med Visit Vesterålen og flytter ut av sine lokaler på Andenes. – Næringen sliter, men så langt har alle klart seg, sier daglig leder Camilla Ilmoni til Andøyposten/VOL.

Flytter ut: Camilla Ilmoni og Andøy Reiseliv har hatt base sentralt på Andenes i flere år. I høst flytter de ut og fremtiden er usikker.  Foto: Tord Viken

nyheter>>

Grunnet kutt i kommunal støtte og generelt usikker økonomi i Andøy Reiseliv SA/Visit Andøy, har styret sett seg nødt til både å redusere utgifter og omorganisere virksomheten.

I et styremøte nylig har man gått inn for å si opp leieavtalen for turistinformasjonens lokaler sentralt i sentrum av Andenes. Det er og besluttet at man vil stenge turistinformasjonen i juli, som er høysesong, og slik spare penger på mindre behov for innleid arbeidskraft.