Merker økt aktivitet i nettbutikken – men det er trøbbel med å få tak i varer å selge

Kajakk-spesialistene i Tequila Sports merker økt aktivitet på nettbutikken under koronaen.

Tom Inge Berg, daglig leder og eier av Tequila Sports har merker en økt etterspørsel i mars, samtidig er det vedvarende problemer med leveranser.   Foto: Frank R. Roksøy

nyheter>>

Butikken i Storgata har etter hvert spesialisert seg mer mot kajakk og fritid i forbindelse med det våte element. På sommeren 2020 opplevde butikken en nærmest eksplosiv økning av kajakksalget. I juni økte omsetningen med 100 prosent. I mars i fjor, da koronaen slo inn, ble det imidlertid først en skikkelig bråstopp.


- Det kommer til å være begrenset med sykler i år

Problemer i sykkelproduksjonen fører til at XXL i Harstad ikke får tak i nok sykler til å dekke etterspørselen lokalt. De venter inn et parti på 400 over påske, men dette er ikke i nærheten nok til å dekke etterspørselen.


– Det er litt vanskelig å sammenligne mars i fjor med mars i år. Så langt denne måneden har vi solgt mye mer enn i fjor. Vi driver primært med kajakk som er veldig sesongbetont, sier daglig leder Tom Inge Berg, og fortsetter: