Investorer skal bygge 46 boliger på Evenskjer

Det nystarte eiendomsfirmaet Folk i Husan AS har kjøpt to tomter i Evenskjer Syd og åtte tomter i Dyrvikhøgda for å bygge til sammen 46 utleieleiligheter.

EVENSKJER SYD: Tirsdagens befaring på Evenskjer Syd. Fra venstre: Daglig leder i Grovfjord Bygg AS, Vidar Sjøvoll, rådmann Torbjørn Simonsen, ordfører Helene Berg Nilsen, styreleder i Folk i Husan AS, Rolf Arne Høyen, medeier Bjørn Dæhlie, daglig leder i Folk i Husan AS, Rino Andre Santocono, prosjektleder i Grovfjord Bygg AS, Kim Sjøvoll og fagansvarlig for eiendomsutvikling i Tjeldsund, Einar Aune.  Foto: Per Jan Pedersen

nyheter>>

Daglig leder Rino Andre Santocono forteller at de allerede for ett og et halvt år siden fattet interesse for Evenskjer.

– Her er det behov for akkurat det vi driver med, nemlig utleieboliger, og vi har jobba tett med Tjeldsund kommune for å få realisert dette prosjektet. Vi har inngått et samarbeid med Grovfjord Bygg AS som har fått totalentreprisen, og vi føler oss trygge på dette firmaet som er lokalt forankret og kjenner området.