De har store planer for Evenes: Vil bygge næringsbygg på over 3.000 kvadratmeter

Evenes Vest ved Kanebog-brødrene planlegger å oppføre tre bygg ved flyplassen i Evenes på til sammen over 3.000 kvadratmeter.

NYTT PROSJEKT: Daglig leder og deleier Hans William Kanebog (t.v.), prosjektleder og deleier Glenn Kanebog og deleier Hans Olav Kanebog ved Circle K i Evenes, området der de nå planlegger å bygge næringspark.  Foto: Tone Anita Karlsen (arkiv)

nyheter>>

Området rundt flyplassen og den nye flybasen er i vekst, og prosjektleder Glenn Kanebog ønsker å tilby lokaler i næringsbygg til de som nå skal etablere seg i kommunen. Han forteller at ved å være tidlig ute, får man muligheten til å tilpasse arealet sitt etter egne behov.

– Evenes Vest ble offisielt lansert onsdag, og vi har allerede fått flere interessenter. Pågangen er der. Det har ikke vært en økning av bygningsmasse i Evenes på en årrekke, og nå er det på tide at det skjer noe, fastslår Kanebog.