Gjennom "Hey girl!" fant Lillian Katrine (37) nye venner da hun var fersk i byen: – Håper flere damer blir med

 – Det er fremdeles godt mulig å legge opp til aktiviteter hvor man møtes, samtidig som man ivaretar smittevernet. En tur i Folkeparken på avstand er for eksempel ganske trygt, sier Lillian Katrine Sletteng.

Plattform for nye bekjentskap: Lillian Katrine Sletteng ble glad da hun oppdaget at hun kunne komme i kontakt med folk gjennom gruppen "Hey girl" da hun var ny i Harstad.   Foto: Privat / Hey girl!

nyheter>>

Høsten 2018 flyttet alenemor Lillian Katrine Sletteng (37) med sønnen sin til Harstad fra Ballangen for å jobbe som bussjåfør. Hun kjente ikke så mange i byen, men ved en tilfeldighet skulle hun komme over en plattform med stort potensial til å endre på akkurat det.

– En venninne av meg fortalte at det fantes en Facebook-gruppe som het "Hey girl!" sørpå, og etter et rask søk fant jeg ut at det fantes en slik gruppe i Harstad også, så jeg meldte meg inn, sier hun.