Ungsatsingen fortsetter, men uten Maria Elena Olsen: – Skulle gjerne vært flua på veggen

– Jeg er veldig glad for å ha fått jobbe så tett med ordfører Kari-Anne Opsal, kommunedirektør Hugo Thode Hansen og daglig leder i Hålogalandsrådet Sturla Bangstad, sier Maria Elena Olsen etter sitt seks måneders engasjement som prosjektleder for Ungsatsingen i Harstad.

Tidligere prosjektleder: Maria Elena Olsen var prosjektlederen for Ungsatsningen i Harstad fra august 2020 til januar 2021.   Foto: Marie Øvrum

nyheter>>

I august 2020 møtte Harstad Tidende Maria Elena Olsen rett etter hun hadde blitt prosjektleder for Ungsatsing i Harstad. 31. januar gikk det seks måneders lange engasjementet ut. Målet var å både synliggjøre tilbud for unge i Harstad, men også å synliggjøre ungdommenes meninger ut i regionen.


Møt prosjektlederen for Ungsatsing: Maria er opptatt av unge stemmer

Maria Elena Olsen (28) er tilbake i hjembyen, etter flere års studier og jobb i andre deler av landet og verden. Nå ønsker hun å bidra til at også flere unge ønsker å bli værende i Harstad.


– Jeg hadde vel kanskje håpt og sett for meg at engasjementet skulle blitt videreført, men samtidig har jeg forståelse for at det nå er kommunen som må ta ideene og arbeidet mitt fra det siste halvåret videre, sier hun litt vemodig, og legger til: