Ungdommenes ønskeliste for "Ly for stormen"

– Jeg jobber gjerne bak scenen med artistene som kommer, sier flere av representantene i Ungdomsrådet i Harstad.

Ønskeliste: Blant annet ønsker Ungdomsrådet Hkeem, Helsesista, Fribymusikerne og Fredrik Solvang til konferansen "Ly for stormen"   Foto: Steve Nilsen / Heiko Junge, NTB scanpix / Festspillene i Nord-Norge / Vidar Ruud

nyheter>>

Et av punktene på agendaen for onsdagens møte i Ungdomsrådet i Harstad, var å finne ut hvilke artister og foredragsholdere ungdommene kunne ønske å se og høre på den årlige konferansen "Ly for stormen" i Harstad.

Høsten 2020 ble konferansen digital som følge av koronarestriksjoner, men i 2021 er håpet at det skal bli mulig å samles fysisk igjen; til kulturelt påfyll med temaer som ytringsfrihet og menneskerettigheter.