Krevende, men givende arbeidsdager: – Angrer litt på at jeg ikke bare søkte bygg- og anlegg med en gang

Gjengen fra Harstadbygg Bolig AS har forståelse for at det er vanskelig å velge videregående-linje. Det var ikke alle av dem som valgte rett på første forsøk.

Bygger byen: Bak: Byggeleder Emil Knutsen (21) og lærling Nathaniel Selnes-Ingebrigtsen (19). Foran: Fagarbeider Fredrik Jenssen (21) og lærling Martin Berg (25).  Foto: Marie Øvrum

nyheter>>

I over et halvt år har de saget, spikret og bygget på dette prosjektet. Er det en ting byggeleder Emil Knutsen (21) og lærling Martin Berg (25) liker med byggfaget, så er det muligheten til å jobbe ute. Og på dette prosjektet, kommer naturen også tett på fra innsiden. Eneboligen har store flotte vinduer ut mot havet. Etter planen skal de heldige eierne ha huset innflytningsklart før sommeren.

Også Berg og Knutsen føler seg heldige, med valg av yrket sitt. Lærling Nathaniel Selnes-Ingebrigtsen derimot, ønsker etter hvert å heller gjøre om yrket til en hobby. Men han føler seg også heldig, som har fått lære seg å bli handy, og gleder seg til dagen han holder fagbrevet i hånda.