Nordmenn er best i verden på å ha hjemmekontor, men det er likevel én ting vi savner

Fire av fem nordmenn sier de for det meste har tilgang på utstyret de trenger på hjemmekontoret, og nesten halvparten mener at hjemmekontoret ikke har påvirket dem personlig. Likevel er det mange som savner det sosiale på jobben.

SAVN: Selv om nordmenn er best i verden på å ha hjemmekontor savner halvparten det sosiale på jobben.  Foto: Thomas Brun / NTB

nyheter>>

I en undersøkelse utført av YouGov for HP sier fire av fem nordmenn at de har tilgang til, eller for det meste tilgang til, det de trenger for å utføre arbeidet sitt hjemme. Det er høyest i verden hvor gjennomsnittet ligger på 55 prosent.

– Dette viser at norske arbeidstakere er flinke til å formidle behovene som finnes på hjemmekontoret til sine arbeidsgivere. Om hjemmekontoret skal fungere optimalt fram til hverdagen går tilbake til normalt, er det viktig at de helt grunnleggende tingene er på plass, sier Verner Hølleland, administrerende direktør i HP Norge, i en pressemelding.