Nyoppstartet harstadbedrift utmerket seg: Skal delta i akseleratorprogram for teknologi og industri

Blant nesten 50 søknader fra oppstartsbedrifter i Nord-Norge, har elleve potensielle vekstbedrifter med internasjonalt potensiale blitt valgt ut til å delta i årets program. Blant disse finner man harstadbedriften Eida.

SATSER: Gründerne Kenneth Dallager (t.v.) og Anders Eidberg i Eida.   Foto: Privat

nyheter>>

– Vi var gjennom intervjuprosess i fjor med det samme konseptet, altså å utvikle fleksible strømnett basert på fornybar energi. Da kom vi ikke gjennom nåløyet. Nå har konseptet blitt mer modent, og vi var blant de heldige som ble valgt til å være med på akseleratorprogrammet denne gang, sier et fornøyd styremedlem Kenneth Dallager til Harstad Tidende.

Bedriften er foreløpig i startfasen, og har ingen ansatte sett bort fra gründerne Dallager og Anders Eidberg. Men de ønsker å starte rekruttering, og er på jakt etter softwareutviklere.