Julaften kom tidlig for denne skolen

Elever ved Evenes skole kan fryde seg over midler fra Sparebankstiftelsen Ofoten sparebank. I tillegg har haugevis av lag og foreninger i distriktet også fått midler.

FORNØYDE: Tiendeklassingene Elias Johansen (t.v.), Andrea Solberg og Elise Bolsøy er blant elevene som kan glede seg over at Evenes skole har gått til anskaffelse av nye lekeapparater og musikkinstrumenter.  Foto: Håkon Wikan (arkiv)

nyheter>>

Sparebankstiftelsen Ofoten sparebank har delt ut årets siste gaver. Ved denne tildelingen hadde de fått 31 søknader, summert til nesten 4 millioner. Dette er det mangedobbelte av tilgjengelig økonomisk ramme, og var ingen enkel oppgave, forteller styret i stiftelsen.

Av disse mottok blant annet Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) og elevrådet ved Evenes skole på Liland midler. De 50.000 kronene FAU har fått skal gå til lekeapparater, og de 150.000 kronene elevrådet har mottatt har allerede blitt brukt til innkjøp av musikkinstrumenter og lyd- og lysutstyr.