Dropper julebord: Arne ber isteden de ansatte om å bruke 1000 kroner på lokalt spisested

Elkjøp avlyser årets julebord. Isteden sender de 30 ansatte ut i byen med et gavekort hver på 1000 kroner.

BRUKE: Varehussjef Arne Lysvik og de ansatte i Elkjøp bruker julebordbudsjettet på et lokalt spisested, men kun tre ansatte om gangen.   Foto: Andreas Isachsen

nyheter>>

Som en følge av koronapandemien har bedriften bestemt seg for at det beste er å droppe årets julebord. Regjeringen har gjort endringer slik at penger avsatt til julebord kan benyttes skattefritt kan benyttes til andre velferdstiltak.

– I år var det satt av 30.000 kroner til julebord. Det er 1000 kroner per ansatt. Siden vi ikke ønsker å samle alle på jobb i festlig lag i disse tider, ble det isteden en annen løsning, sier Arne Lysvik, varehussjef på Elkjøp Harstad.