Sport Outlet flytter til nye lokaler i Alta: Takker lojale kunder

– Jeg er klar over at det er ekstra vanskelig tid å finne seg ny jobb nå, korona har gjort arbeidsmarkedet mer usikkert. Men vi må gjøre det som er best for butikkjeden vår, og det tenker vi er å flytte til større lokaler i Alta, sier leder for kjeden, Tor-Andre Skeie.

Aunfjellet: Ansatte ved Sport Outlet ønsker alle tidligere kunder en høst fylt med mange fine turer. Bilde fra en tur på Keipen.   Foto: Marie Øvrum

nyheter>>

– Planen var å pakke ned butikken mandag neste uke, med lørdag som siste åpningsdag. Men det er noen forsinkelser i Alta så jeg kan ikke si når siste åpningsdag blir med hundre prosent sikkerhet, sier han.

Omstendigheter som trekker til Alta, og fra Harstad

– Grunnen til at vi flytter er todelt. Vi har over flere år sett på mulighetene for å utvide butikken. Vår butikk trenger større plass, og siden vi ikke har fått det har vi måtte se oss om etter muligheter andre steder. Så fikk vi plutselig en mulighet i Alta, og da så vi oss nødt til å ta den, sier Skeie