Smaksverket flytter inn på Røkenes Gård: – Vi gleder oss enormt

I et nytt og spennende samarbeid med Kristian Fredrik Kulseng, tar daglig leder Jørn Bonnier og kjøkkensjef Ørjan Thomassen med seg sin virksomhet til gården.

SATSER: Kristian Kulseng (t.v.) ved Røkenes Gård og gjestehus og Jørn Bonnier, daglig leder på Smaksverket.   Foto: Håkon Wikan

nyheter>>

Det skjer fra 5. oktober. Sammen ønsker de å tilby publikum i regionen unike kulinariske opplevelser.

– Smaksverkets rustikke stil innen kokkekunsten samsvarer godt med det historiske og kulturelle fotavtrykket til Røkenes gård, heter det i pressemeldingen.


Fyller byen med 17. mai-tegninger

Nasjonaldagen nærmer seg med stormskritt, og 17. mai-komiteen forbereder seg på en annerledes feiring.


De sier de gleder seg enormt, og ser fram til å ta imot både gamle og nye kunder.

– Solid mat-håndverk i kombinasjon med gårdens historiske sus og koselige rammer, skal gi byens befolkning hyggelige opplevelser i høst og inn mot vinteren, står det i pressemeldingen.