Åpnet LittFest med dikt om kommuneslagord: – Noen har fått det til bedre enn andre, Harstad er unntaket

49 av 50 festivalpass er allerede solgt, og arrangørene av festivalen har store forventninger. Torsdag åpnet poet Kjersti Bjørkmo festivalen med mye humor, og ble møtt med latter og applaus.

Fornøyd: – Det at så mange har tatt turen hit en torsdag på dagtid, på en helt ny litteraturfestival, for å høre meg prate, nei, det er bare over all forventning, sier Kjersti Bjørkmo.  Foto: Marie Øvrum

nyheter>>

– Dette er virkelig en by som tar godt imot sine besøkende, sier poeten Kjersti Bjørkmo på besøk i Harstad for første gang, etter å ha mottatt stor applaus fra et fullt Torvet 3 under åpningen av den nye litteraturfestivalen LittFest NORD.

Bjørkmo er svært positivt overrasket over det store oppmøtet.