Innen september er det bestemt hvem som blir ny lufthavnsjef

Tidligere kjempet 28 kandidater om å bli ny lufthavnsjef i Evenes etter Anne Britt Bekken. Nå er kun et knippe personer aktuelle.

FÅR NY SJEF: I september blir det bestemt hvem som skal overta stillingen som lufthavnsjef på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes. Den personen vil starte i jobben 1. januar 2021. Arkivfoto.  Foto: Hans Viktor Øye

nyheter>>

I juni ble det kjent at nåværende lufthavnsjef Anne Britt Bekken blir den nye havnedirektøren i Harstad. Derfor lyste Avinor ut stillingen som ny lufthavnsjef på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes. 28 personer ønsker å ta over stillingen som lufthavnsjef.

De 28 søkerne er fra hele verden, viser søkerlista etter at fristen gikk ut i midten av august. To fra Harstad, en fra Bjerkvik og en fra Narvik er blant søkerne.