– Naturlig for oss å velge Harstad

Lill Inger Martinsen og Per Magne Hind Pedersen ble lei av å pendle til og fra hverandre i ny og ne. I stedet for å kjøpe leilighet på sine hjemplasser, fant de ut at lykken måtte være å flytte til Harstad sammen.

FRA BJERKVIK OG BØ: I 2022 flytter Lill Inger Martinsen og Per Magne Hind Pedersen til Trondenes.  Foto: Smilehullet AS

nyheter>>

For noen år siden fant de kjærligheten på nettet. Da bodde de på hver sin kant, Lill Inger Martinsen i Bjerkvik og Per Magne Hind Pedersen i Bø i Vesterålen. Mange ting spilte inn for hvor de ønsket å bo, men en ting var sikkert. De ville ikke bo verken i Bjerkvik eller Bø.

– Vi ble enige om å møtes på halvveien. Valget falt til slutt på Harstad. Vi var på visninger mange plasser, blant annet i Svolvær. Bestandig falt vi tilbake til Harstad, sier Hind Pedersen.