Markedsdagene nærmer seg med stormskritt: – Vi ser fram til aktivitet på tampen av sommeren

Om nøyaktig én uke begynner Markedsdagene i Harstad sentrum. Linn Karoliussen Hvattum, daglig leder i Harstad sentrum AS, gleder seg til folkefest i byen.

FOLKELIV: Mellom 12. og 15. august arrangeres Markedsdagene i sentrum. Daglig leder i Harstad sentrum, Linn Karoliussen Hvattum, håper mange drar ned til sentrum for å støtte butikkene. Arkivfoto.  Foto: Håkon Wikan

nyheter>>

– Jeg håper at vi klarer å skape mye aktivitet i sentrum. Det kommer blant annet til å bli mange gode tilbud, smaksprøver og konkurranser. Jeg ønsker at mange sentrumsbutikker er med på arrangementet.

Det er oppfordringen til Karoliussen Hvattum. Mellom 12. og 15. august arrangeres Markedsdagene, og til nå har flere butikker meldt seg på og meldt inn bidrag for hvordan de skal markedsføre seg de dagene.