Hektisk natt: Blodige slåsskamper, kvinne (20) som kastet flaske på politiet, og mye feststøy

Politiet har ikke hatt noen uttrykninger i Harstad natt til søndag, men det har likevel vært en svært hektisk natt i Midtre Hålogaland.

Politiet har hatt en travel natt i Midtre Hålogaland. Illustrasjonsfoto.   Foto: Tor Farstad

nyheter>>

i Sortland klokken 00.58 kom politiet over en 20 år gammel overstadig beruset kvinne, født i 1999, som ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Under innsettelse i arrest slo hun seg helt krakilsk, og kastet blant annet en flaske mot en politibetjent. I tillegg slo hun og sparket mot patruljen. Hun anmeldes for forholdet

I løpet av natten har politiet videre loggført 25 meldinger på forstyrrelse av natteroen i Nordland. Ifølge politiet er nok noen av meldingene innenfor det man må forvente når man bor i en by, mens hos andre har det gått litt over styr.