Ny popmusikk fra Harstad-artist: Singel om livshistorie slippes i dag

Det siste året har vært turbulent for Magnus Olsen Wærness (33), men nå er han tilbake med ny musikk og et nytt uttrykk.

Tilbake i salen igjen: en kreftdiagnose i høst og en global pandemi i vår har gjort det vanskelig for artisten Magnus Olsen Wærness (33) å være så aktiv som han selv skulle ønsket. Likevel er han aktiv med ny musikk om dagen. 

nyheter>>

- Dette er det første store prosjektet jeg gjennomfører på et halvt år, sier Wærness. Etter at han ble kreftdiagnostisert i høst ble det tyngre og tyngre å jobbe aktivt med musikk. Han jobbet likevel på og holdt konserter i Harstad kulturhus i julen, men da januar kom sa det stopp.

- Jeg lyttet ikke til kroppen, sier Wærness, og måtte som en konsekvens av det ta pause fra musikken i både januar og februar. Da formen ble bedre og arbeidsflyten begynte å komme tilbake, satte COVID-19-pandemien en stopper for det aller meste av kulturlivet. I dag er han derimot tilbake med en ny singel.