60 unge skuespillertalenter på audition til ny NRK-serie i Harstad

I august starter innspillingen av den nye NRK Super-serien «Rabalder» i Vesterålen. Nå er castingprosessen igang i Harstad.

UNGE LOVENDE: Sam Pedersen (9) var en av de håpefulle som møtte opp på audition på fredag.   Foto: Kristin A. Kildal

nyheter>>

Barneserien skal spilles inn på Melbu i Vesterålen, og nå er castingen av skuespillere i gang. Produksjonen søker etter barn med nordnorsk dialekt mellom 9 og 11 år. Over 500 barn fra hele Nord-Norge har meldt seg til audition. Tord T. Olsen er manusforfatter, regissør og produsent, og serien blir en fullstendig nordnorsk produksjon.

Fredag startet auditionrundene i Harstad, og 60 barn fra Harstad, Narvik, Kvæfjord, Fjelldal og resten av regionen møter opp til casting på Harstad folkehøgskole i håp om å sikre seg en rolle i serien.