Politiet om leteaksjonen: – Gutten så faren lete etter han fra bussen

Ifølge politiet var den syv år gamle gutten passasjer på flere busser i Harstad tirsdag kveld. Da bussen ble parkert og låst for dagen, så han faren lete etter han.

IVERKSATTE LETEAKSJON: Den syv år gamle gutten som var savnet tirsdag kveld, ble funnet innelåst i en buss i bussgarasjen ved Rema 1000 på Seljestad.  Foto: Håkon Wikan

nyheter>>

Det må ha vært en traumatisk opplevelse for syvåringen. Gutten var på flere enn én busser og ble innelåst da bussjåføren gikk hjem for dagen. Det opplyser Oddmund Nilsen, seksjonsleder for patruljeseksjonen i Harstad.

– Klokken 19.02 fikk politiet henvendelse fra en forelder om at sønnen ikke var kommet hjem etter å ha vært på skolen. Politiet iverksatte søk. Vi var heldig som hadde ekstra mannskap tilgjengelig som følge av trening som foregikk, sier Nilsen.