Reagerer på at trafikkskolene ikke kan åpne

Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund (ATL) reagerer på at landslinjene på videregående skole kan starte opp med trafikkopplæring i dag, mens trafikkskolene fortsatt er stengt ned.

KAN GJENNOMFØRES: Man kan helt fint klare å gjennomføre en kjøretime uten at man har fysisk kontakt med eleven, enten man driver opplæring i en personbil eller i en lastebil, sier Kari-Mette Nilsen.  Foto: Frank R. Roksøy

nyheter>>

– Det er mye uro og sinne i bransjen nå. Vi har medlemmer som nå balanserer på konkursens rand, sier Torgeir Abusdal som er direktør i Autoriserte Trafikkskolers Landsforbund.

Han forteller om en bransje i dyp krise. Mange trafikkskoler balanserer på konkursens rand etter at trafikkskolene ble stengt ned i mars, og mange er utålmodige etter at enkelte andre bransjer åpnet sine dører for publikum denne uken.