Verden inn i stua med digital omvisning

Det er tøffe tider for de fleste bransjer for tiden, også kulturbransjen. Galleri Nord-Norge er for tiden stengt for å hindre smitte av Covid-19, men tar i bruk 3D-visning for å tilby publikum utstilling hjemmefra.

Direktør Peter Krarup, kunstner Phadi Mubda, markedsansvarlig Vera Ridderseth og fotograf Steve Nilsen er fornøyde med den digitale utstillingen. I midten står 360 graders kameraet som er brukt i prosjektet.   Foto: Kristin A. Kildal

nyheter>>

Nå har fotograf Steve Nilsen og Galleri Nord-Norge gått sammen om en digital 3D-visning av utstillingen Syart – Syrian art far north, kuratert og produsert av kunstner Phadi Mubda og samarbeidspartner Adrian Aressønn Norwich, skriver Harstad kulturhus i en pressemelding.

Fra torsdag 23. april vil den være tilgjengelig for hele verden på galleriets hjemmesider.