Her kan barn og unge få informasjon om koronavirus

Harstad kommune har åpnet en telefontjeneste for alle som bor i Harstad, og Helsedirektoratet har laget en video spesielt for barn og unge.
nyheter>>

Mange familier må leve tettere sammen enn det de er vant med. Det kan bli mindre direkte kontakt med venner, og mer sosial kontakt digitalt. Dette kan være greit, men kan også føre til at vi blir frustrerte. Du kan få hjelp eller prate med noen hvis du er bekymret eller føler deg utrygg.

Det kan være vanskelig å vite hva koronaviruset faktisk er for noe. Helsedirektoratet har derfor laget en video spesielt beregnet på barn og unge. I denne videoen stiller Hermine (13) spørsmål hun lurer på til Helen som er lege:


Dersom du trenger noen å snakke med, kan du ringe samtaletelefonen. Det gjelder både barn og voksne.

Samtaletelefon - 416 31 500

Åpningstider

  • Hverdager: 08.00 - 19.00
  • Lørdag og søndag: 10.00 - 15.00